Saturday, August 9, 2008

Soalan Percubaan SPM dan STPM Sabah 2008

Assalamualaikum.
Demam peperiksaan percubaan datang lagi. Cikgu pasti dalam bulan Ogos dan September ini kebanyakan sekolah mengadakan peperiksaan percubaan yang diselaraskan mengikut negeri. Semestinya pelajar-pelajar yang bakal menduduki peperiksaan SPM dan STPM tahun ini sedang sibuk mengulangkaji pelajaran untuk menghadapi peperiksaan percubaan masing-masing. Peperiksaan percubaan negeri Sabah telah pun berakhir. Melalui laman blog ini cikgu muat masuk soalan-soalan percubaan SPM dan STPM pelbagai subjek untuk dikongsikan kepada para pelajar di negeri-negeri yang lain. Pelajar hanya perlu muat turun daripada menu yang terdapat di sebelah kanan blog ini. Selamat mencuba.

8 comments:

LENNY ERWAN said...

Salam musri,

aku ni Marlenny. Terima kasih menyinggah di blog aku. Sudah aku link blog ini di blog aku tu. Insya Allah semoga ukhwah kembali terjalin.

Wsalam.

joshuatly said...

Thanks very much!
I need these papers very much!
Please keep up release some more papers to help us!
Later i will upload a copy of these files to my own blog, if i forget to credit your blog, please do remind me.

http://edu.joshuatly.com

joshuatly2008

Moz@c said...

saya minta izin untuk linkkan blog cikgu ke blog kami tk....

Nazz said...

hi,cikgu...
cikgu tau tak mana satu website boleh dapat soalan percubaan stpm negeri lain??

10q...

Nazz said...

hi,cikgu..
cikgu tau tak mana satu website boleh dapat soalan percubaan STPM negeri lain??

10q

Anonymous said...

assalamualaikkum cikgu,

nak tanya,koleksi soalan percubaan pmr 2008 untuk negeri sabah tak de ke? kalau ada leh kongsi...

Anonymous said...

Salam Cikgu Musri,
Saya berminat untuk berkongsi soalan STPM daripada Negeri Sembilan dengan soalan STPM Sabah. Di N9 trial STPM baru seminggu berlangsung.

Cikgu Siti

Puteri Sepi said...

Salam cikgu..

Soalan Percubaan SPM untuk subjek Biology,Chemistry dan Physics tidak ada ke?

:D

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template